Slagerij Erik Vis

Vakmanschap door Meesterschap

E-nummer vrije/gereduceerde producten
In ons assortiment is een ruim aanbod aan E-nummer vrije producten opgenomen. Soms is het niet altijd mogelijk om producten zonder E-nummers te fabriceren, dan gebruiken we zo min mogelijk goede E-nummers en spreken dan van E-nummer gereduceerd. Wij kunnen u informeren over vlees en vleeswaren waar door eigen productie en zorgvuldig geselecteerde inkoop ingespeeld wordt op de wensen van u als klant.

Voor meer informatie over E-nummer vrij vlees staan wij u in de winkel graag te woord.

Aanbiedingen
Wekelijks heeft Slagerij Erik Vis voor u diverse aanbiedingen. De aanbiedingen kunt u wekelijks hier vinden op onze site en in de het Papendrechts Nieuwsblad. De aanbiedingen zijn een hele week geldig van maandag tot en met zaterdag.

Spaaractie
Onze trouwe klanten belonen wij met een zeer aantrekkelijke spaaractie. Met de spaarkaart van Slagerij Erik Vis krijgt u bij iedere 5 euro besteding een stempel. Bij een volle spaarkaart ontvangt u naar eigen keuze een varkensrollade (1 kilo), een runderrollade (500 gram) of 5 euro korting.

Wie zijn wij

Slagerij Erik Vis is een ambachtelijke slagerij en is gevestigd aan de Brederodelaan 13d in Papendrecht. Bij ons vindt u dagelijks verse producten,die zich onderscheiden door een constante hoge kwaliteit. De klant en zijn wens staat bij ons centraal. We willen innovatieve zuivere producten aanbieden zonder E-nummers. Gezondheid voor mens en dier staan voorop. Deze uitgangspunten resulteren in kwalitatief hoogstaande producten, die geregeld onderscheiden worden met prijzen en predicaten.

Kom bij ons langs en ervaar het zelf. Wij staan open voor uw suggesties en hebben een "drive" om te verbeteren.

Wat onderscheidt ons
  • E-nummer vrije producten
  • Onze grillworst specialiteit.
  • BBQ advies en verzorging.
  • Catering voor bedrijf en prive.
  • Persoonlijk advies.
  • December specialiteiten.
Wat is onze missie?

Alleen het beste is goed genoeg.
Deze visie staat garant voor vlees van superieure kwaliteit met oog voor dieren welzijn en milieu.

2001

Sinds

in het centrum van Papendrecht

15%

Grillworst

toename per jaar

14

Medewerkers

staan voor u klaar

150

Koppen

koffie per maand